Donwload Filme

-- Cougar-Club Descarca (Link secundar) Subtitrare Descarca (Link secundar) --

-- Spiderman 3 Descarca (Link secundar) (cd 1 )--
--Spiderman 3 Descarca (Link secundar) (cd2)--


--Spartanii Descarca (Link secundar) (cd1)--
--Spartanii Download CD_2 (cd2)--


-- Mad Money 2008 Descarca (Link secundar)--

--I am a legend Descarca (Link secundar) --


--Ice Age Descarca (Link secundar) --


--Trei frati de belea Descarca (Link secundar) --


--Mr. Bean holiday Descarca (Link secundar) --

--How High Descarca (Link secundar) --

marți, 22 ianuarie 2008

BROCCOLI AJUTA INIMA

Broccoli fiert în aburi si consumat regulat poate reduce riscul de boli cardiace, ajutând organismul sa lupte împotriva distrugerilor celulare, se precizeaza intr-un noul studiu, publicat în Journal of Agricultural and Food Chemistry, de catre cercetatori americani.
Procesele biologice normale asociate cu alimentatia si respiratia conduc la generarea unor substante foarte daunatoare numite radicali liberi. Excesul de radicali liberi poate favoriza distrugerile celulare si chiar aparitia cancerului. Distrugerile de acest tip se acumuleaza odata cu înaintarea în vârsta.
Legumele crucifere, precum conopida, varza, broccoli, varza de Bruxelles, furnizeaza antioxidanti care previn reduc productia de radicali liberi.
Broccoli contine sulforan, o substanta care declanseaza productia de proteine care formeaza o parte din sistemul de aparare cardiovasculara. Aceste proteine combat procesul de oxidare celulara.
ATENTIE! Broccoli trebuie consumat în stare cruda sau fiert în aburi, prepararea prelungita a legumei eliminând efectele sale benefice.

Niciun comentariu: