Donwload Filme

-- Cougar-Club Descarca (Link secundar) Subtitrare Descarca (Link secundar) --

-- Spiderman 3 Descarca (Link secundar) (cd 1 )--
--Spiderman 3 Descarca (Link secundar) (cd2)--


--Spartanii Descarca (Link secundar) (cd1)--
--Spartanii Download CD_2 (cd2)--


-- Mad Money 2008 Descarca (Link secundar)--

--I am a legend Descarca (Link secundar) --


--Ice Age Descarca (Link secundar) --


--Trei frati de belea Descarca (Link secundar) --


--Mr. Bean holiday Descarca (Link secundar) --

--How High Descarca (Link secundar) --

marți, 22 ianuarie 2008

CICATRICILE POST-ACNEICE SE POT TRATA FARA EFORT SI FARA PERIOADA RECUPERATORIE


Incepand din acest an, persoanele care se confrunta cu cicatrici profunde datorate acneei pot beneficia de un tratament eficient de reconstructie a pielii cu ajutorul laserului Fraxel. Noua metoda non-chirurgicala nu implica suferinta sau ingrijiri speciale, pacientul putandu-si relua activitatile zilnice imediat dupa efectuarea tratamentului.
'Acneea afecteaza aproximativ 95% din populatie intr-un anumit moment al existentei si nu tine cont de varsta, sex, culoarea pielii sau etnie', spun specialistii. Pacientii suferinzi de acnee sunt ingrijorati de posibilitatea ramanerii cu cicatrici pe fata, stigmat al bolii prin care au trecut si din acest motiv multi dezvolta depresie si se simt ostracizati.'Acneea afecteaza tineri si adulti deopotriva cauzand multa durere psihica, stare de nesiguranta, sentimente de inferioritate si frustrare. Cicatricile de acnee reprezinta complicatia cea mai de temut datorita improbabilitatii ameliorarii aspectului acestora in timp.' a declarat Dr. Mihaela Leventer.'Acneea creeaza ingrijorare datorita evolutiei prelungite, dar pacientii trebuie sa stie ca metodele de tratament in domeniu au evoluat enorm. Ultima inovatie in domeniul medicinei estetice, laserul Fraxel, este acum disponibil in Romania si aduce mai aproape de pacientii romani o tehnica deja consacrata la nivel mondial, pentru vindecarea cicatricilor dobandite in urma acneei' a adaugat Dr. Mihaela Leventer.Fraxel foloseste lumina fractionata, care ajuta la modificarea in profunzime a dermului, generand noi celule care repara tesutul deteriorat si care amelioreaza structura pielii, fara a fi necesara interventia chirurgicala.
Metoda este non-invaziva si spre deosebire de alte tratamente nu necesita pregatire speciala, perioada recuperatorie si restrictii majore, dupa efectuarea a patru - sase sedinte obtinandu-se o piele noua uniform colorata si catifelata in proportie de 75%. Imbunatatirea continua inca un an si jumatate de la incheierea terapiei pentru ca celulele au nevoie de timp ca sa se maturizeze, iar rezultatele obtinute sunt definitive si nu trecatoare, ca in procedurile estetice de umplere.

Niciun comentariu: