Donwload Filme

-- Cougar-Club Descarca (Link secundar) Subtitrare Descarca (Link secundar) --

-- Spiderman 3 Descarca (Link secundar) (cd 1 )--
--Spiderman 3 Descarca (Link secundar) (cd2)--


--Spartanii Descarca (Link secundar) (cd1)--
--Spartanii Download CD_2 (cd2)--


-- Mad Money 2008 Descarca (Link secundar)--

--I am a legend Descarca (Link secundar) --


--Ice Age Descarca (Link secundar) --


--Trei frati de belea Descarca (Link secundar) --


--Mr. Bean holiday Descarca (Link secundar) --

--How High Descarca (Link secundar) --

marți, 22 ianuarie 2008

Stiati ca....

Stiati ca LunaGravitatia Lunii este de 6 ori mai mica decat a Pamantului. De exemplu daca pe Pamant ai 60 de kg, pe Luna ai 10 kg.

Stiati ca LunaLuna noastra se departeaza de Pamant cu 3 cm pe an.


Stiati ca Luna...Pastele este calculat in functie de fazele Lunii? Astfel Pastele cade intotdeauna in prima duminica de dupa prima Luna Plina de dupa echinoctiul de primavara.


Stiati ca Luna... fluxul si refluxul este in legatura directa cu fazele si mersul Lunii? Forta gravitationala a Lunii - mult mai redusa decat cea a Pamanatului, are efect nu numai asupra apelor din ocean, ci asupra oricaror obiecte de pe Pamant. Cele mai puternice maree au loc la Luna Plina si Luna Noua, cand Soarele, Luna si Pamantul se afla pe aceeasi linie.


Stiati ca Luna...riscurile unei operatii chirurgicale cresc in perioadele de luna in descrestere?

Stiati ca Luna...daca incepeti o cura de slabire, cea mai propice perioada este atunci cand luna este in scadere (intre luna plina si luna noua)?


Stiati ca Luna...daca plantati copaci sau alte plante in perioadele in care luna este in crestere (intre luna noua si luna plina), planta se va prinde si se va dezvolta sanatos? Acelasi lucru este valabil in cazul in care recoltati frunze si parti din plante pe care le transplantati sau le puneti la prins in alte recpiente. Nu mutati plantele de casa in noi ghivece sau pamant nou in perioadele cu luna in descrestere! De acelasi lucru trebuie sa tineti cont daca va ocupati de agricultura: nu semanati cand luna e in descrestere.

Niciun comentariu: