Donwload Filme

-- Cougar-Club Descarca (Link secundar) Subtitrare Descarca (Link secundar) --

-- Spiderman 3 Descarca (Link secundar) (cd 1 )--
--Spiderman 3 Descarca (Link secundar) (cd2)--


--Spartanii Descarca (Link secundar) (cd1)--
--Spartanii Download CD_2 (cd2)--


-- Mad Money 2008 Descarca (Link secundar)--

--I am a legend Descarca (Link secundar) --


--Ice Age Descarca (Link secundar) --


--Trei frati de belea Descarca (Link secundar) --


--Mr. Bean holiday Descarca (Link secundar) --

--How High Descarca (Link secundar) --

marți, 22 ianuarie 2008

RAZELE ULTRAVIOLETE UTILIZATE IN TRATAREA CANCERULUI


Cercetatorii de la Universitatea din Newcastle spun ca tratamentele cu anticorpi monoclonali sunt o arma eficace în lupta împotriva cancerului, dar ca acestea pot ataca, în acelasi timp, si tesuturile sanatoase. Cercetatorii au descoperit însa o modalitate ca anticorpii sa actioneze doar asupra tesuturilor bolnave, dupa ce acestea sunt luminate cu ajutorul razelor ultraviolete.
Corpul nu poate genera singur anticorpii necesari în lupta împotriva cancerului, asa cum o face în cazul altor boli. Din acest motiv tratamentele cu anticorpi monoclonali au fost privite ca o raza de speranta împotriva cancerului. Aceste tratamente actioneaza fie prin atacarea directa a celulelor canceroase, fie prin stimularea productiei de celule T, care la rândul lor regleaza productia de anticorpi în organism.
Cercetatorii au descoperit o modalitate de a acoperi anticorpii cu un ulei organic fotosensibil, care îi împiedica sa actioneze daca nu au contact cu lumina. Razele ultraviolete sunt trimise apoi asupra tumorii, iar anticorpii încep sa actioneze asupra acesteia.
Chiar daca tratamentul se va dovedi eficace, cercetatorii spun ca acesta ar putea fi disponibil pe piata abia peste zece ani.

Niciun comentariu: